Ook Courtois beleeft dramatische avond in Spanje

Ook Courtois beleeft dramatische avond in Spanje
Woensdag 26 september 2018 - 23:52   I  

Het werd geen fijne avond voor de Rode Duivels in de Primera Division. Eerder ging Thomas Vermaelen al pijnlijk ten onder tegen Leganes. De verdediger zag er bij de tegendoelpunten zelf niet al te goed uit. Ook voor Thibaut Courtois werd het een avond om snel te vergeten.

Real Madrid trok naar Sevilla, een ploeg waar de Madrilenen het wel vaker moeilijk tegen hebben. Ook vanavond werd snel duidelijk dat het geen fijne avond ging worden voor Los Blancos. Na 20 minuten moest Courtois zich al twee keer omdraaien. Andre Silva zorgde twee keer voor een doelpunt.

Vlak voor rust kreeg Real een nieuwe opdoffer te verwerken. Ben Yedder zette de fameuze 3-0 nog voor de koffie op het scorebord. Een klap waar Real niet van kon herstellen. De Koninklijke laat zo dus na om te profiteren van het puntenverlies van Barcelona. Keylor Navas zal zich stiekem toch in de handen wrijven bij dit resultaat.

Vermaelen en Courtois verloren dus. Enkel voor Michy Batshuayi was er goed nieuws. Hij scoorde voor Valencia, maar dat leverde de volle buit niet op. Iago Aspas maakte in het slot nog gelijk voor Celta de Vigo.

TAGS  I  Real Madrid  I  Sevilla

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024