Bewijs is er: KV Mechelen en Waasland-Beveren in zeer zware problemen

Bewijs is er: KV Mechelen en Waasland-Beveren in zeer zware problemen
Woensdag 24 oktober 2018 - 07:33   I   door Redactie

KV Mechelen-Waasland-Beveren van eind vorig seizoen was wel degelijk gefixt. Volgens Het Nieuwsblad zijn daar bewijzen voor.

"Dejan Veljkovic, de makelaar die centraal staat in het onderzoek naar omkoping in de degradatiestrijd van KV Mechelen, bezocht vijf dagen voor de wedstrijd tegen Waasland Beveren de keukenzaak van de vrouw van Waasland Beveren-voorzitter Dirk Huyck. “Alles is in orde, de keuken is besteld”, meldde hij een uur later aan Thierry Steemans, de financieel directeur van KV Mechelen. Volgens de speurders codetaal dat de wedstrijd was gefixt", aldus Het Nieuwsblad.

"Dat zinnetje van Veljkovic is één van de cruciale elementen in het dossier 'Propere Handen'. De speurders gaan ervan uit dat Veljkovic in code sprak en eigenlijk bedoelde dat hij de omkoping van Waasland Beveren definitief gefixt had met Huyck. Er lijkt geen andere goede reden te verzinnen waarom Veljkovic aan de finan­cieel directeur van KV Mechelen laat weten dat hij een keuken heeft besteld. Bij de vrouw van Dirk Huyck dan nog wel."

Poll: Vind jij dat de clubs moeten degraderen?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Waasland-Beveren

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024