'Nabil Dirar in vergevorderde onderhandelingen met deze Belgische topclub'

'Nabil Dirar in vergevorderde onderhandelingen met deze Belgische topclub'
Maandag 26 november 2018 - 14:03   I  

Nabil Dirar (32) komt bij zijn huidige werkgever Fenerbahçe niet aan spelen toe, maar dat neemt niet weg dat de vleugelspeler erg in trek is. Een terugkeer naar de Belgische top wenkt voor Dirar.

Tijdens de voorbije weken werd Dirar al aan zowat iedere topclub uit de Jupiler Pro League gelinkt. Club Brugge, Anderlecht, Standard, KRC Genk, AA Gent en Antwerp: allen zouden ze wel wat zien in een samenwerking met de dribbelkont die in het verleden al schitterde in het Jan Breydelstadion en het Kuipje.

Volgens de Franstalige krant L'Avenir ligt Club Brugge evenwel in polepositie om met Dirar aan de haal te gaan. Blauw-zwart voert de forcing. Dat Arnaut Danjuma nog even uit de roulatie is, speelt daar ongetwijfeld een grote rol in.

Update 24/11 - 15:33

De transfer komt in een stroomversnelling, zo berichten diverse Turkse media zaterdagnamiddag. Nabil Dirar is wel degelijk op weg naar Club Brugge. De Marokkaan wil in januari koste wat het kost weg bij Fenerbahçe, waar hij geen toekomst meer heeft.

Update 26/11 - 14:03

Sacha Tavolieri, een Belgische journalist die voor RMC schrijft, bevestigt dat Club Brugge en Dirar onderhandelen over een nieuwe samenwerking. Fenerbahçe is bereid om de Marokkaan in januari te laten gaan. Hoeveel Club eventueel moet ophoesten, is nog niet duidelijk.

Poll: Zou Nabil Dirar een versterking zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  KRC Genk  I  Antwerp

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024