Transfermarkt: Twee sterkhouders weg bij KRC Genk, toptalent al weg bij RSCA?

Transfermarkt: Twee sterkhouders weg bij KRC Genk, toptalent al weg bij RSCA?
Maandag 26 november 2018 - 23:15   I  

De transfermarkt opent officieel pas op 1 januari 2019 opnieuw de deuren, maar toch gonst het nu al van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anthony Limbombe is niet gelukkig bij Nantes en zou de club al opnieuw willen verlaten. Mogelijk volgt er dus een transfer in januari.

*Barcelona wil met PSG onderhandelen over een ruildeal. Barça wil Neymar en zou in ruil Ousmane Dembele en een grote zak geld naar Parijs sturen.

*Nabil Dirar is nu écht op weg naar Club Brugge. Beide partijen zouden al in vergevorderde onderhandelingen met elkaar zijn.

*Arsenal houdt Leandro Trossard in de gaten. Het zou bereid zijn om 12,5 miljoen euro op te hoesten voor de Genkse smaakmaker.

*Tottenham zou dan weer 22,5 miljoen euro veil hebben voor Sander Berge, een andere exponent van het huidige Genk.

*Manchester United heeft Axel Witsel op het oog. Bij een duizelingwekkend bod zou Borussia Dortmund willen meewerken aan een transfer.

*Eden Hazard heeft een transfer naar PSG uitgesloten. “Ik zal nooit voor hen spelen. Als ik terugkeer naar Frankrijk, is het om voor Lille te spelen”, aldus de Rode Duivel.

*Geoffry Hairemans zit op een zijspoor bij Antwerp. Tijdens het voorbije weekend moest de middenvelder, nochtans fit, zelfs in de tribune zitten. Een vertrek in januari is niet uitgesloten. Enkele Belgische clubs liggen op de loer.

*Anderlecht droomt ervan om Vincent Kompany in de toekomst sportief directeur te maken, maar ook Manchester City broedt op een gelijkaardig plan met de Rode Duivel.

*Bertrand Crasson wil graag terug naar Anderlecht. Hij ziet zichzelf er wel een functie in de sportieve cel opnemen.

*Olympique Lyon kwam Alexis Saelemaekers scouten tijdens STVV-Anderlecht.

Poll: Gaat Saelemaekers snel Rode Duivel worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024