'Dit is de reden waarom Mogi Bayat werd vrijgelaten'

'Dit is de reden waarom Mogi Bayat werd vrijgelaten'
Woensdag 28 november 2018 - 17:32   I  

Mogi Bayat is sedert dinsdag een vrij man. De spelersmakelaar kocht zichzelf vrij door een borgsom van 150.000 euro te betalen. Jean-Philippe Mayence ziet een duidelijke reden waarom Bayat werd vrijgelaten.

“Het moet gebleken zijn dat er heel weinig connecties zijn tussen meneer Veljkovic en mijn cliënt, want anders zou hij nooit zo snel vrijgekomen zijn”, aldus Mayence in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

“Men heeft ook niet gewacht om hem eerst morgen (woensdag, nvdr.) nog eens te verhoren zoals gepland, dus is zijn rol misschien niet zo groot als sommigen in het begin lieten uitschijnen."

Horlogedoosjes

Enkele weken geleden was er veel te doen over de verpakkingen van luxehorloges die in de woning van Bayat werden aangetroffen. De speurders deden er evenwel nog niet veel mee, zo blijkt. "Over al die fameuze horlogedoosjes heeft Mogi tot op vandaag nog altijd geen enkele vraag gekregen", besluit Mayence.

Poll: Vind jij het correct dat Bayat werd vrijgelaten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024