Sint-Truiden zorgt voor flinke verrassing op de Bosuil

Zaterdag 01 december 2018 - 22:23   I   door Redactie

Antwerp heeft op eigen veld een pijnlijke nederlaag geleden tegen Sint-Truiden. De Great Old ging met 1-3 onderuit tegen de Truienaars. STVV komt in de stand voorlopig naast Anderlecht, op vijf punten van leider Genk.

Antwerp - Sint-Truiden 1-3

Al in de zevende minuut wees ref Put naar de stip na een overtreding van Bolat op De Sart. De penalty werd feilloos omgezet door Jordan Botaka. Nadien werd een counter van Sint-Truiden foutief afgebroken. Toch mocht Antwerp doorspelen en een inzet van Juklerod belandde via Tomiyasu in doel.

Sint-Truiden liet zich echter niet uit zijn lood slaan en klom opnieuw op voorsprong. Na een prima assist van Garcia scoorde Bezus: 1-2. Antwerp kwam bijzonder goed weg nadat Casper De Norre de onderkant van de lat raakte in het begin van de tweede helft. Het was echter uitstel. In het slotkwartier liepen de bezoekers verder weg. Garcia kreeg de bal voor de voeten en twijfelde niet. Antwerp hing in de touwen.

Poll: Haalt STVV Play-off 1?