'Vanden Borre kan verrassende comeback in Jupiler Pro League maken'

'Vanden Borre kan verrassende comeback in Jupiler Pro League maken'
Vrijdag 14 december 2018 - 15:00   I  

Anthony Vanden Borre is nog steeds maar 31 jaar oud, maar toch is de ex-speler van onder meer RSC Anderlecht en KRC Genk al een tijdje profvoetballer af. Al is het blijkbaar nog niet te laat voor een érg verrassende comeback.

In een gesprek met de RTBF sluit Ilombé Mboyo, boezemvriend van VdB, niet uit dat die nog terugkeert. “Het gaat goed met Anthony. Hij geniet van zijn pensioen en ondertussen werkt hij aan enkele projecten. Weet je, hij heeft nog steeds honger naar de bal. Wie weet trekt hij binnenkort zijn voetbalschoenen wel weer aan. Al is dat een beslissing die hij moet nemen”, klinkt het ietwat mysterieus uit de mond van Mboyo.

“Als mensen over Anthony praten, noemen ze hem dikwijls een verwend talent. Ik ben echter van mening dat hij de carrière heeft gemaakt waar hij recht op had. Ik denk dat we niet kunnen beseffen hoe hard het plots ging toen hij zeventien jaar oud was.”

"Wie zegt dat Anthony meer uit zijn carrière had kunnen halen?"

“Anthony is Rode Duivel geweest, speelde op het WK en in de Champions League. Dat is toch niet mis, hé? Wie kan met zekerheid zeggen dat hij nog meer uit zijn carrière had kunnen halen? Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt”, besluit Mboyo.

Poll: Hoop jij dat Vanden Borre nog terugkeert op het hoogste niveau?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Rode Duivels

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024