Waasland-Beveren pakt opnieuw 3 gouden punten, STVV wint niet

Zaterdag 22 december 2018 - 21:53   I   door Redactie

Waasland-Beveren heeft zijn derde overwinning op rij behaald. Het won de derby en degradatietopper tegen Lokeren met 2-1. STVV blijft in een dipje zitten, want ook Kortrijk werd niet verslagen.

Waasland-Beveren - Lokeren 2-1

Waasland-Beveren liep tegen Lokeren uit tot 2-0. Ampomah had de thuisploeg met een rake kopbal voor de rust op voorsprong gebracht. Meteen na de pauze klom Waasland-Beveren op 2-0 na een penalty van Francesco Forte. In het laatste kwart van de wedstrijd milderde Mehdi Terki nog tot 2-1. Verder kwam Lokeren niet.

Sint-Truiden - Kortrijk 0-0

Geen van beide teams kwam tot scoren. Ze hadden wel beiden hun kansen. Kanu kon namens Kortrijk scoren en op het einde liet Kamada het nog liggen voor STVV. Beide ploegen schieten daar weinig mee op.