Transfermarkt LIVE: Edmilson terug naar Standard, Leko weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Edmilson terug naar Standard, Leko weg bij Club Brugge?
Zaterdag 19 januari 2019 - 23:45   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens Mehdi Carcela gaat Edmilson Junior in de nabije toekomst terugkeren naar Standard.

*Ivan Leko heeft in een interview te kennen gegeven dat hij niet zomaar zal bijtekenen bij Club Brugge. Afwachten of hij volgend seizoen nog op de Brugse bank zit.

*De zaakwaarnemer van Romelu Lukaku zou met een delegatie van Real Madrid praten over een eventuele transfer in de zomer.

*New England Revolution heeft een bod van 4 miljoen euro uitgebracht op Paul-José Mpoku. Standard heeft dat bod geweigerd.

*Niet alleen AC Milan, maar ook AS Monaco aast op Marouane Fellaini. De club uit het prinsdom wil de middenvelder een half seizoen huren van Manchester United.

*Gent-voorzitter Ivan De Witte geeft toe dat zijn club geïnteresseerd is in Charleroi-speler Cristian Benavente. "Maar op dit moment is hij te duur", klinkt het.

*Real Madrid maakt werk van een dubbele monstertransfer. Het zou niet alleen Eden Hazard, maar ook Kevin De Bruyne in huis willen halen.

*Tottenham wil af van Vincent Janssen. Hij staat hoog op het verlanglijstje van Anderlecht.

*Michy Batshuayi is op weg naar Everton. Die club wil 45 miljoen euro betalen voor de Belgische spits.

Poll: Moet De Bruyne vertrekken bij Manchester City?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024