Transfermarkt LIVE: RSCA heeft 5 spelers in het vizier, toptransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: RSCA heeft 5 spelers in het vizier, toptransfer bij Club Brugge?
Zondag 20 januari 2019 - 23:01   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Arnaut Danjuma vertrekt mogelijk alweer bij Club Brugge. Italiaanse media melden dat AC Milan doorduwt voor de winger van blauw-zwart. Een transfer zou dichtbij zijn en De Rossoneri zou 10 miljoen euro willen betalen.

*Harry Kane zou aan Tottenham laten weten hebben dat hij na het seizoen wil overstappen naar Bayern München.

*Anderlecht heeft vijf Nederlanders in het vizier: Jurgen Locadio, Jeffrey Bruma, Ibrahim Afellay, Marco van Ginkel en Vincent Janssen. Je leest er hier meer over.

*Eden Hazard wil absoluut naar Real Madrid. Hij zal elk aanbod om zijn contract bij Chelsea te verlengen naast zich neerleggen en gaat voor zijn droomtransfer in de zomer.

*Real Madrid richt ook zijn pijlen op Romelu Lukaku. Dit omdat Big Rom een pak goedkoper zou zijn dan Harry Kane. Die laatste kost 200 miljoen euro, Lukaku zou voor maximaal 120 miljoen euro al op te halen zijn bij Manchester United.

*Junior Edmilson werd gelinkt aan Standard. Hij blijft echter voorlopig waar hij is, in Qatar. Daar speelt hij nog maar sinds de zomer. Edmilson is zeker niet van plan om terug te keren naar de Rouches.

Poll: Wordt het tijd dat Hazard naar Real verhuist?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Real Madrid

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024