'KRC Genk moet toch nog vrezen voor vertrek van Pozuelo'

'KRC Genk moet toch nog vrezen voor vertrek van Pozuelo'
Zondag 20 januari 2019 - 19:16   I   door Redactie

Er werd de voorbije weken nadrukkelijk aan de mouw van Alejandro Pozuelo getrokken, maar de Spaanse middenvelder besliste uiteindelijk om zeker tot het einde van het seizoen bij KRC Genk te blijven.

Johan Boskamp is evenwel van mening dat als er een club uit Dubai aanklopt bij Pozuelo, de spelmaker toch vertrekt in de Luminus Arena. Dat zegt de Nederlandse analist in Het Belang van Limburg.

"Ik ben een keer in Saudi-Arabië geweest om er met mijn toenmalige club Al-Wasl een match te spelen. Dat was echt niet mijn favoriete land. Je mocht er drie dagen lang niet buiten komen en als de bus in een straal van 30 kilometer van Mekka kwam, moest ik uitstappen omdat ik geen moslim ben.”

"Dubai is dan heel anders"

“Het leven daar lijkt me ook niet ideaal. Westerlingen wonen er in compounds. Het is een soort gouden kooi. Vrouwen moeten er volledig gesluierd door het leven. Het is een heel andere wereld. Dubai is dan heel anders", merkt Boskamp op. "Heerlijk vond ik dat. Daarom durf ik te zeggen: als een ploeg uit Dubai met hetzelfde bedrag was gekomen, zat Pozuelo nu daar."

"Maar laten we vooral blij zijn dat hij niet voor de vele miljoenen heeft gekozen. Dat geldt niet alleen voor de supporters van KRC Genk, maar voor alle liefhebbers van het Belgische voetbal. Deze competitie wordt al genoeg uitgehold van talent."

Poll: Zal Pozuelo volgend seizoen nog bij Genk spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Al-Ahli

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024