Transfermarkt LIVE: Club moet 3 miljoen betalen, Dirar en Markovic naar RSCA?

Transfermarkt LIVE: Club moet 3 miljoen betalen, Dirar en Markovic naar RSCA?
Maandag 21 januari 2019 - 22:45   I   door Redactie

De transfermarkt is officieel geopend. Ze blijft nog open tot en met 31 januari. Het gonst momenteel van de geruchten in binnen-en buitenland. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken na de jaarwisseling andere oorden op? Je komt het dagelijks te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens The Sun wil Neymar PSG verlaten en naar Manchester United verhuizen.

*Kevin De Bruyne is niet van plan om Manchester City onmiddellijk in te ruilen voor Real Madrid. De Rode Duivel voelt zich nog steeds goed bij zijn huidige club.

*Anderlecht wil in de slotfase van deze mercato nog af van acht spelers: Milic, Vranjes, Lawrence, Appiah, Saief, Morioka, Adzic en Abazaj.

*Edin Cocalic verlaat KV Mechelen. De Bosnische verdediger verhuist naar het Turkse Akhisarspor.

*Chelsea heeft zijn zinnen gezet op Philippe Coutinho. De Londense topclub zou al een bod van 115 miljoen euro hebben neergelegd bij Barcelona.

*Club Brugge is van plan om Gonçalo Cardoso (18) aan te trekken. De beloftevolle linksachter van het Portugese Boavista zou eerstdaags medische testen afleggen bij blauw-zwart en 2,5 à 3 miljoen euro kosten. Het is nog niet duidelijk of Cardoso deze winter of pas na het seizoen overkomt.

*Anderlecht heeft aan het begin van deze transferperiode geïnformeerd naar de voorwaarden van een transfer van Nabil Dirar. Zijn looneisen bleken echter te hoog. Om diezelfde reden haakte Club Brugge ook af.

*Ryota Morioka kon naar een Chinese club en naar het Qatarese Al Duhail, maar de Japanner voelt er niets voor om Europa te verlaten.

*AS Roma heeft een oogje op Landry Dimata, maar Anderlecht wil zijn spits niet laten gaan.

*Barcelona zou - erg verrassend - een akkoord hebben met Kevin-Prince Boateng. Het zou de middenvelder tot het einde van het seizoen huren van Sassuolo en ook een aankoopoptie in de deal laten opnemen.

*Anderlecht is nu toch van plan om nog versterking te halen. De nederlaag tegen AA Gent maakte duidelijk dat de huidige kern niet goed genoeg is. Paars-wit mikt op een (top)aanvaller.

*AC Milan drukt door om Arnaut Danjuma in te lijven. De Italianen zouden de smaakmaker van Club Brugge nog deze maand naar San Siro willen halen.

*AA Gent gaat vol voor Roman Bezus, de spelmaker van STVV. Het onderhandelde al met De Kanaries over een transfer en lijkt Standard en Anderlecht af te troeven.

*Kylian Mbappé heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. Tijdens één van de komende transferperiodes wil hij zijn huidige club Paris Saint-Germain verlaten.

*Het Amerikaanse New York Red Bulls zou zich graag willen versterken met Hannes Van der Bruggen. De middenvelder van KV Kortrijk voelt evenwel niets voor een overstap naar de MLS.

*Richairo Zivkovic staat op het punt om KV Oostende te verlaten. Hij zal zijn carrière verderzetten bij FC Sion in Zwitserland.

Poll: Is Bezus goed genoeg voor de Belgische top?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024