‘Standard verrast en haalt speler weg bij AA Gent’

‘Standard verrast en haalt speler weg bij AA Gent’
Woensdag 23 januari 2019 - 13:02   I   door Redactie

Standard gaat een opmerkelijke transfer realiseren. De Luikse topclub staat op het punt om een speler weg te halen bij AA Gent. Nicolas Raskin gaat de Ghelamco Arena inruilen voor een nieuw avontuur bij Standard, waar hij reeds in de jeugd actief was.

Raskin is nog steeds maar 17 jaar oud en werd anderhalf jaar geleden door Gent bij Anderlecht weggehaald. De beloftevolle middenvelder sloot aan bij de beloften van De Buffalo’s en kreeg een profcontract van drie seizoenen.

Hein Vanhaezebrouck geloofde hard in de youngster, maar mede door het vertrek van de trainer - nota bene naar Anderlecht - wist Raskin tot dusver nog niet door te breken. Ondertussen is het duidelijk dat de middenvelder niet in de plannen van nieuwbakken trainer Jess Thorup voorkomt.

Niét naar Charleroi

Raskin is nadrukkelijk in beeld bij Charleroi, maar wil zelf terug naar Standard. La Capitale meldt dat de spelers dinsdag al aanwezig was op de Académie Robert Louis-Dreyfus. Standard zal Raskin laten meetrainen met het eerste elftal, maar tot het einde van het seizoen zal hij zich wel moeten bewijzen tijdens wedstrijden van de beloften.

Poll: Gaat Raskin het maken als prof?

TAGS  I  Charleroi  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024