‘Adrien Trebel heeft zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht al gespeeld’

‘Adrien Trebel heeft zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht al gespeeld’
Zondag 24 maart 2019 - 17:30   I   door Redactie

Problemen bij RSC Anderlecht, zo vlak voor de start van play-off 1. Het is goed mogelijk dat Adrien Trebel zijn laatste wedstrijd voor het eerste elftal van paars-wit al heeft gespeeld.

Trebel zou niet meteen dikke vrienden zijn met trainer Fred Rutten. Beide heren hadden tijdens de winterstage al een meningsverschil. Daar komt nog eens bovenop dat het Anderlecht-bestuur niet blij is met het feit dat Trebel zijn zaakwaarnemer Mogi Bayat blijft verdedigen. Marc Coucke en co zouden het liever anders zien.

Hoewel sommigen bij Anderlecht ervan uitgaan dat Trebel in play-off 1 nog een belangrijke rol kan spelen, meent Het Nieuwsblad te weten dat de Fransman nu al zijn laatste match voor het eerste elftal van paars-wit heeft gespeeld.

"Trebel voelt zich niet geweldig meer in zijn vel"

“De dubbele ruis zorgt ervoor dat Trebel zich niet geweldig meer in zijn vel voelt op Anderlecht. En een voetballer die zich niet goed in zijn vel voelt, haalt meestal ook niet zijn hoogste niveau”, schrijft de krant.

“Een volwassen gesprek dringt zich op, maar het is onwaarschijnlijk dat Rutten, Verschueren of Trebel toegevingen gaan doen. Anderlecht moet hopen dat het wél nog goedkomt, maar we beginnen stilaan te vrezen voor de comeback van Trebel bij Anderlecht.” 

Poll: Denk jij dat het nog goed komt tussen Anderlecht en Trebel?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024