Nieuwe bom ontploft bij Anderlecht: Coucke ligt plots zwaar onder vuur

Nieuwe bom ontploft bij Anderlecht: Coucke ligt plots zwaar onder vuur
Vrijdag 03 mei 2019 - 07:30   I   door Redactie

Het wordt maar niet rustig bij RSC Anderlecht. Er is alweer een nieuwe bom ontploft bij de Brusselse club. Uit een onderzoek van Het Nieuwsblad blijkt dat Marc Coucke de voorbije seizoenen heel veel geld aan spelersmakelaars heeft betaald. En dat terwijl hij in media net een strijd voert tegen de hoge bedragen die de makelaars opstrijken.

"Geen enkele club in België betaalt meer aan makelaars dan Anderlecht. De laatste vier jaar ging het om maar liefst 40 miljoen, waarvan 13 miljoen in het huidige seizoen. Dat is het eerste jaar van Coucke bij paars-wit en zo doet de miljardair niet beter dan zijn voorgangers Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck", schrijft Het Nieuwsblad.

"Al moet de zakenman zich niet te veel profileren als witte ridder", gaat de krant verder. "Bij KV Oostende werd vorig seizoen onder zijn bewind 7 miljoen (!) uitgegeven aan managers. Daar heten de excuses Proto, Lombaerts, Marusic en vooral Dimata."

Coucke reageert niet

Coucke zelf wilde niet reageren bij Het Nieuwsblad. Hij hult zich in stilzwijgen en lijkt zich op die manier wel bewust van zijn fouten. Zo blijft het chaos bij Anderlecht en heeft Coucke nog steeds veel werk voor de boeg.

Poll: Begrijp jij dat Coucke zoveel geld betaalt aan spelersmakelaars?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024