Standard begaat onwaarschijnlijke (en érg pijnlijke) blunder

Standard begaat onwaarschijnlijke (en érg pijnlijke) blunder
Vrijdag 03 mei 2019 - 14:00   I   door Redactie

Standard heeft zich onlangs niet van zijn slimste kant laten zien. Volgens Jorge Berlanga, de zaakwaarnemer van Guillermo Ochoa, heeft de Luikse club de optie in het contract van de Mexicaanse doelman te laat gelicht. Ochoa is daardoor straks een vrije speler.

Een onwaarschijnlijke blunder van het Standard-bestuur, dat nu dus rekening moet houden met een vertrek van één van zijn sleutelspelers. Ochoa toont zich al een heel seizoen lang een betrouwbaar sluitstuk.

Toch zegt Ochoa's manager nog niet op voorhand 'neen' tegen nieuwe onderhandelingen met Standard. "We gaan samenzitten met de club om tot een oplossing te komen", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Onze relatie met Standard is optimaal. We zullen zien wat het beste is voor de speler."

Nieuw contract én transfer?

De kans is reëel dat Standard en Ochoa een akkoord bereiken over een nieuw contract, maar tegelijkertijd is de kans ook groot dat de doelman deze zomer andere oorden opzoekt. Wellicht zal Ochoa in zijn nieuwe overeenkomst een afkoopclausule laten opnemen. Iets wat niet was gebeurd als Standard de optie tijdig had gelicht...

Poll: Begrijp jij dat dit is kunnen gebeuren?

TAGS  I  Standard  I  voetbal

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024