Bart Verhaeghe heeft belangrijk nieuws over nieuw stadion van Club Brugge

Bart Verhaeghe heeft belangrijk nieuws over nieuw stadion van Club Brugge
Woensdag 29 mei 2019 - 19:30   I   door Redactie

Club Brugge presenteerde woensdagmiddag zijn nieuwe trainer Philippe Clement. Voorzitter Bart Verhaeghe was aanwezig op de persvoorstelling van de nieuwe T1 en daar kreeg hij ook vragen over het stadiondossier van zijn club.

Het is een publiek geheim dat Club Brugge al enkele jaren droomt van een nieuwe voetbaltempel. Tot op heden is er evenwel nog steeds geen doorbraak in het dossier.

"Wij wachten zoals iedereen geduldig af. Ik hoop dat we snel weten waar we aan toe zijn, want op dit moment zijn wij lijdend voorwerp in dit voorwerp. Zowel letterlijk als figuurlijk. Wij lijden hieronder", aldus Verhaeghe.

"Club Brugge verdient een nieuw stadion"

"Club Brugge verdient een nieuw stadion. Als je ziet hoe onze fans elke thuismatch beleven en welke sfeer er in het stadion, dat altijd vol zit, hangt. Onze fans verdienen echt beter. Daarnaast willen wij ook nieuwe mensen aantrekken, maar in het huidige stadion gaat dat gewoon niet."

"We willen de beleving van een voetbalmatch op een moderne manier aan de man brengen", ging Verhaeghe verder. "Het huidige stadion is oud en versleten en kost ons veel geld. Meer dan wat een nieuw stadion zou kosten. Nogmaals: wij wachten en hopen snel te weten waar we in dit dossier staat."

Poll: Denk jij dat Club Brugge snel in een nieuw stadion zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024