Transfermarkt: 'Club Brugge wil topspits uit JPL, Kompany vindt versterking bij RSCA'

Transfermarkt: 'Club Brugge wil topspits uit JPL, Kompany vindt versterking bij RSCA'
Zaterdag 01 juni 2019 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge neemt afscheid van Timmy Simons. De assistent-coach vertrekt bij blauw-zwart.

*Club Brugge wil graag Tayo Awoniyi overnemen van Liverpool. Alleen is de kans klein dat het zover komt. Awoniyi mikt immers op het buitenland. Pas als dat niet lukt, komt een Belgische topclub in aanmerking.

*Anderlecht kijkt uit naar een nieuwe linksback. Milan Rodic komt nu uit voor Rode Ster Belgrado. Hij zou 3 miljoen euro kosten.

*Er is geen twijfel meer. Felice Mazzu verlaat Charleroi en wordt de nieuwe coach van KRC Genk. De laatste details moeten enkel nog geregeld worden.

*Club Brugge en Lazio onderhandelen over een transfer van Wesley Moraes. Lazio hoopt te voldoen met een bod van 20 miljoen euro plus bonussen.

*Charleroi heeft de optie op Victor Osimhen gelicht. De Karolo's betaalden 3,5 miljoen euro voor de aanvaller, maar ze hopen hem meteen weer door te verkopen voor 12 à 15 miljoen euro.

*De entourage van Laurent Depoitre laat weten dat hij openstaat voor een terugkeer naar België. Ook Charleroi sluit hij niet uit.

Poll: Vind jij Awoniyi een goede vervanger voor Wesley?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024