Transfermarkt: 'Énorm bod op Verschaeren, Ben Arfa naar Belgische topclub'

Transfermarkt: 'Énorm bod op Verschaeren, Ben Arfa naar Belgische topclub'
Zaterdag 29 juni 2019 - 21:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Youri Tielemans is definitief op weg naar Leicester City. De Engelse club wil de transfer ten laatste volgende week afronden. Tottenham heeft afgehaakt.

*KRC Genk heeft nog geen bod ontvangen voor Sander Berge. Hij moet zich maandag melden in de Luminus Arena.

*Antoine Griezmann heeft een akkoord bereikt met Barcelona. De Fransman zal Atlético Madrid verlaten voor 120 miljoen euro en in Camp Nou jaarlijks 17 miljoen euro verdienen.

*Hatem Ben Arfa is einde contract bij Rennes. Hij kan naar Spanje en Turkije, maar zou ook bij een Belgische topclub kunnen tekenen. Goedkoop is hij echter niet.

*Genk dreigt naast Ianis Hagi te grijpen. De Roemeen is op weg naar… Barcelona.

*Manchester United is bereid om in te stemmen met een vertrek van Paul Pogba. Real Madrid moet dan wel 170 miljoen euro ophoesten.

*Heerenveen wil Michel Vlap niet zomaar laten gaan. Het houdt het been stijf en wil 8 miljoen euro voor de spelmaker. Anderlecht wil 5 miljoen plus bonussen betalen.

*Stefano Denswil kan niet alleen naar Bologna, maar ook naar een Franse en Engelse club.

*Sébastien Dewaest was even in beeld bij Club Brugge. Hij verlengt evenwel zijn contract bij KRC Genk.

*Thibaut Courtois heeft goed nieuws vernomen bij Real Madrid. Keylor Navas gaat verkocht worden. Manchester United, PSG en Benfica azen op de Costa Ricaan.

*PSG laat Yari Verschaeren niet los. De Franse landskampioen zou 20 miljoen euro veil hebben voor het goudhaantje van Anderlecht. Paars-wit wil Verschaeren nog niet laten gaan.

*Jelle Van Damme zou een aanbod uit het Midden-Oosten op zak hebben. Hij kiest dus mogelijk voor een érg verrassende transfer.

*Anderlecht gaat Adrien Trebel verkopen. Als vervanger wil paars-wit Matthew Smith van Manchester City een jaar huren.

*Olivier Deschacht is op weg naar 1B-club OH Leuven. Daar kan hij nog een jaar doorgaan als speler.

Poll: Denk jij dat Verschaeren op termijn de absolute top gaat bereiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024