Transfermarkt LIVE: Gano weg bij Genk, Fellaini terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Gano weg bij Genk, Fellaini terug naar België?
Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anthony Vanden Borre zal voorlopig niet terugkeren bij Anderlecht. Hij richt zich momenteel op andere projecten, waaronder een voetbalacademie in Dubai.

*Christian Benteke gaat wellicht zijn contract bij Crystal Palace verlengen. Een overgang naar een Belgische topclub is niet aan de orde voor de spits.

*PSG wil Paulo Dybala als vervanger van Neymar. Het zou een bod van 100 miljoen euro voorbereiden.

*Antwerp zou achter de schermen werk maken van de komst van Marouane Fellaini. Er zijn al contacten met de gewezen Rode Duivel. Of Fellaini nu al haalbaar is voor Antwerp, is nog maar de vraag.

*Er zou dan toch nog geen akkoord zijn tussen Club Brugge en Tottenham over de transfer van Victor Wanyama. Beide partijen onderhandelen wel verder.

*Lionel Messi wil dat Barcelona vaart maakt in het dossier-Neymar. Messi wil zijn maatje terug bij Barça.

*Club Brugge wil Emmanuel Dennis laten gaan, op voorwaarde dat het minstens 15 à 20 miljoen euro verdient aan een transfer.

*Zinho Gano geniet interesse van Waasland-Beveren, KV Kortrijk en Cercle Brugge. Hij lijkt echter op weg naar… Moeskroen.

Poll: Denk jij dat Fellaini een realistisch target is voor Antwerp?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024