Clement ergert zich na Club Brugge-KRC Genk: "Dat is echt niet correct"

Clement ergert zich na Club Brugge-KRC Genk:
Zondag 01 september 2019 - 17:52   I   door Redactie

Club Brugge en KRC Genk hielden elkaar zondag op een gelijkspel. Blauw-zwart kreeg voldoende kansen om de wedstrijd dood te maken, maar liep rond het uur toch tegen een tegendoelpunt aan.

Na afloop van de topper stond Club-trainer Philippe Clement voor de camera van Play Sports, waar hij het helemaal niet eens was met de interviewer. "Of dit puntenverlies te wijten is aan decompressie na de kwalificatie voor de poules van de Champions League? Neen, dat mag je niet zeggen", aldus Clement.

"Anders hadden we niet zo aan deze wedstrijd kunnen beginnen en niet zo kunnen eindigen. We hebben misschien veel krachten verspeeld door de vele Europese wedstrijden die we al gehad hebben. Maar dan nog: we hebben ook tegen Genk flink wat gecreëerd, zelfs op het einde. We hadden onze kansen gewoon moeten afmaken."

"Neen, dit is niet correct"

 

"Of dit uiteindelijk een correct resultaat is? Neen, dit resultaat is echt niet correct", benadrukte Clement. "Het eerste uur van de match waren we beter en kregen we de beste kansen. Op basis van het laatste halfuur is dit resultaat misschien correct. Maar over de hele wedstrijd bekeken niet."

Poll: Verdiende Club Brugge de zege volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal  I  sport

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024