Martinez: "Ik ben de schuldige, het is mijn verantwoordelijkheid"

Martinez:
Zaterdag 07 september 2019 - 07:35   I   door Redactie

De Rode Duivels wonnen met 0-4 in San Marino. Het werd uiteindelijk een zeer moeizame zege tegen een voetbaldwerg. Roberto Martinez beseft dat het beter had gemoeten.

"We zijn in de eerste plaats naar San Marino gekomen om de drie punten te halen - om professioneel onze job te doen. Maar, inderdaad... met name onze eerste helft haalde niet het niveau dat je van deze ploeg mag verwachten. De eerste helft hebben we weggegooid. Not good enough. Ik neem de volle verantwoordelijkheid. Het is mijn schuld", geeft Martinez aan in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb spelers niet op hun juiste positie gezet. Maar daartegenover staat dat ik veel informatie heb ingewonnen", aldus Martinez, die ook Courtois dankbaar is. "Ik moet Thibaut feliciteren met het feit dat hij geconcentreerd bleef. Zonder zijn focus had San Marino in de eerste helft op voorsprong kunnen komen."

"Ik kan niet zeggen dat de attitude van de spelers verkeerd was", vervolgde Martínez. "Ze werkten hard, niemand liet de armen zakken. Het is gewoon dat het type spelers op het veld ervoor zorgde dat we niet konden uitvoeren wat gevraagd was. Dat is mijn verantwoordelijkheid."

Poll: Maakte Martinez een slechte beurt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  v24  I  sport  I  voetbal

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024