'Adnan Januzaj verhuist in januari mogelijk naar Belgische topclub'

'Adnan Januzaj verhuist in januari mogelijk naar Belgische topclub'
Maandag 18 november 2019 - 11:30   I   door Redactie

Adnan Januzaj (24) zit volledig op een zijspoor bij Real Sociedad. De aanvallende middenvelder verscheen dit seizoen nog maar vijf keer aan de aftrap in La Liga en kon zijn trainer nooit overtuigen. Een vertrek dringt zich op, zeker als Januzaj mee wil naar het EK.

Roberto Martinez nam Januzaj tijdens deze interlandbreak niet op in zijn selectie. Een duidelijk signaal van de bondscoach, want hij benadrukte dat hij zich ernstig zorgen maakt om de huidige situatie van Januzaj.

Wat Martinez betreft, moet Januzaj dringend meer aan spelen toekomen. Is het niet bij Real Sociedad, dan wel bij een andere club. In januari zou Januzaj - al dan niet tijdelijk - naar een andere ploeg kunnen verhuizen.

Naar België?

Mogelijk is een overstap naar een Belgische topclub een optie. In de Jupiler Pro League zou Januzaj, net als Nacer Chadli, opnieuw zichzelf kunnen worden en veel aan spelen kunnen toekomen.

En zeg nu zelf: Club Brugge, Anderlecht, Standard en de andere topclubs zouden een Januzaj in vorm toch best kunnen gebruiken, niet? Of Januzaj zelf wat voelt voor een verhuis naar België, moet nog blijken.

Poll: Bij welke Belgische club zou jij Januzaj graag zien spelen?

TAGS  I  Real Sociedad  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KRC Genk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024