Hoedt woest na Club Brugge-Antwerp: "Ik vind het écht belachelijk"

Hoedt woest na Club Brugge-Antwerp:
Maandag 03 februari 2020 - 09:30   I   door Redactie

Royal Antwerp FC verloor zondag met het kleinste verschil op het veld van Club Brugge. Hans Vanaken maakte het enige doelpunt van de partij, maar over dat doelpunt bestaat nog steeds flink wat twijfel. Wesley Hoedt begrijpt er niets van.

"Ik zag de beelden: dit was toch absoluut geen duidelijk doelpunt? Ik vind het echt, écht belachelijk. Als die goal niet telt, blijft het hier gewoon 0-0. Want we stonden achterin écht wel goed", aldus Hoedt in Het Laatste Nieuws

"Stel dat die lijnrechter wél op de lijn had gestaan en kon zien dat het doelpunt was, had ik het nóg frappant gevonden", ging de Nederlander verder. "Want de ref, die op 10 meter stond, geeft hoekschop. Een meneer met een vlaggetje staat aan de andere kant en geeft doelpunt. Sorry, dat is niet oké. En iedereen loopt te kutten en te zeiken op de VAR, maar als je niet eens doellijntechnologie hebt: waar zijn we dan in godsnaam mee bezig?"

Mickey Mousecompetitie

Volgens Hoedt zijn de belangen te groot om geen gebruik te maken van doelllijntechnologie. "Word je in de eindstand tweede, derde of vierde: het verschil is immens. Ook qua opbrengsten, in de Champions League heb je heel andere inkomsten dan in de Europa League. Zúlke belangen. En dan gaan ze bezuinigen op doellijntechnologie... Dat gaat er bij mij niet in."

"Blijkbaar is dit dus wel een Mickey Mousecompetitie. Anders had je doellijntechnologie. En dan de reactie van de scheids: 'De clubs willen dat niet betalen.' Nou, dan kan je me opvegen. Waar zijn we dan in godsnaam mee bezig? We spelen toch geen amateurvoetbal?"

Poll: Vind jij dat onze competitie doellijntechnologie nodig heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  voetbal  I  sport

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024