'Antwerp neemt érg opmerkelijke beslissing na ‘spookgoal’ van Hans Vanaken’

'Antwerp neemt érg opmerkelijke beslissing na ‘spookgoal’ van Hans Vanaken’
Woensdag 05 februari 2020 - 08:00   I   door Redactie

Zondag, kort na afloop van de topper op het veld van Club Brugge, voelden ze zich bestolen bij Royal Antwerp FC. Spelers en coach geloofden niet dat de bal over de doellijn was bij de stiftbal van Hans Vanaken. Toch ondernam Antwerp geen stappen.

Een opmerkelijke beslissing, die ook Het Laatste Nieuws is opgevallen. "Wie dacht dat Antwerp het kot in de fik zou steken na zondagavond, kwam van een kale reis terug. Op de onverlaten in Wommelgem na, bleven ze kalm bij Antwerp. In plaats van alles en iedereen te beschuldigen van de zotste dingen, zijn ze zen. Ze blijven kalm", schrijft de krant.

"Hebben ze geleerd uit het verleden?", vraagt HLN zich vervolgens luidop af. "Want het is ooit anders geweest. Toen ze wild om zich heen schopten bij het minste geringste, terwijl ze tegelijkertijd zelf naar het BAS trokken om met hangen en wurgen een licentie te krijgen. De Vurige Stede aan de Schelde rookt maar brandt niet. Nu de boel op stelten zetten en dan donderdag eruit vliegen in de beker en zondag verliezen van Genk: 't zou alles extra pijnlijk maken."

Er is meer aan de hand

Al meent de krant te weten dat er meer aan de hand is. Zo aast Antwerp op een plaats bij de G5 en zou dat de reden zijn dat de clubleiding zich koest houdt. "In de praktijk is Antwerp in 2,5 jaar een topclub geworden, maar op papier is het nog altijd een 'kleintje'. Letterlijk een lid van de K11, en niet van de G5. Twee stemmen in de Pro League in plaats van drie. Willen ze - en wees maar zeker dat de ambitieuze Antwerpenaren daarvan dromen - van de G5 een G6 maken, is het niet onverstandig dat ze zich, minstens voor even, low profile opstellen."

Poll: Vind jij dat Antwerp actie moet ondernemen na het discutabele doelpunt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  voetbal  I  sport

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024