Pijnlijke onthullingen over RSCA: "Betalen binnen de 30 dagen of rechtszaak"

Pijnlijke onthullingen over RSCA:
Vrijdag 06 maart 2020 - 09:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht ligt onder vuur in zijn eigen gemeente. Er dreigt een rechtszaak tegen paars-wit te komen omdat het de gemeente Anderlecht nog 800.000 euro verschuldigd is.

Het gaat over een deal uit het tijdperk van het vorige bestuur. Voor de uitbreiding van het oefencomplex in Neerpede wilde Anderlecht werk maken van een feestzaal. De bouwwerken begonnen in 2018, maar Anderlecht betaalde de gevraagde 800.000 euro nooit.

"Bij Anderlecht doen ze alsof hun neus bloedt"

“Bij Anderlecht doen ze alsof hun neus bloedt”, zegt Eric Tomas, burgemeester van Anderlecht, in La Dernière Heure. “Er zijn verschillende herinneringsmails naar de club verzonden, maar tot op heden kregen we geen antwoord."

"In juni vond er een ontmoeting plaats tussen een delegatie van de stad Brussel en Anderlecht. Marc Coucke was aanwezig om de problemen te bespreken, maar sindsdien hebben we niets meer gehoord van Anderlecht.”

Aangetekend schrijven

“Nu is er een aangetekend schrijven verstuurd naar Anderlecht. De club moet de som van 800.000 euro binnen de dertig dagen betalen. Gebeurt dat niet, dan gaat deze zaak mogelijk naar de rechtbank."

"De financiële situatie van de gemeente Anderlecht is zorgwekkend en dit bedrag is dan ook meer dan welkom. Het is dan ook hoog tijd dat de club betaalt”, besluit Tomas.

Poll: Begrijp jij dat Anderlecht dit bedrag nog niet heeft betaald?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024