Peter Vandenbempt: "Zij halen Play-off 1"

Peter Vandenbempt:
Dinsdag 10 maart 2020 - 12:30   I   door Redactie

Volgens Peter Vandenbempt haalt Racing Genk straks Play-off 1. Met KV Mechelen, Anderlecht en de Limburgers zijn er nog drie kandidaten.

"Ik denk op basis van de thuiswedstrijd van Genk tegen Club Brugge, dat Genk dat niet meer zal afgeven. Ik denk dat ze zich thuis niet gaan laten verrassen tegen KV Mechelen. KV Mechelen heeft toch een flinke klap gekregen, dat zag je ook aan de frustratie op het einde tegen Eupen en het getrek en geduw", zegt Vandenbempt aan Sporza.

"Maar je kan wel een heel vreemde wedstrijd krijgen tussen die 2 ploegen", vervolgt Vandenbempt. "Ze moeten allebei winnen, Genk omdat het qua doelpunten achter KVM staat en KVM omdat Anderlecht om de hoek loert. Zolang het gelijkstaat en de wedstrijd vordert, gaan die allebei aanvallen en kun je gepakt worden op de counter."

"Dus ik zou zeggen: om er een geweldige finale van te maken, is het nodig dat Anderlecht ruim op tijd met voldoende doelpunten op voorsprong staat, zodat de 2 ploegen in Genk weten dat ze moeten winnen", vervolgt Vandenbempt. "Dan kunnen we daar een geweldige wedstrijd krijgen. Maar als je het mij nu vraagt, een week op voorhand, denk ik toch dat Genk het haalt."

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  voetbal

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024