'Michel Preud'homme brengt Antwerp op de hoogte van zijn beslissing'

'Michel Preud'homme brengt Antwerp op de hoogte van zijn beslissing'
Vrijdag 17 april 2020 - 15:00   I   door Redactie

Standard zit momenteel in vieze papieren. De Luikse topclub kreeg geheel onverwacht geen licentie en dat zorgt voor problemen op Sclessin. Zo is zelfs de toekomst van Michel Preud'homme ernstig in gevaar.

Het is niet uitgesloten dat Preud'homme straks andere oorden opzoekt, als blijkt dat Standard gas terug moet nemen. Zelfs als De Rouches via het BAS nog een licentie krijgen, is het goed mogelijk dat ze de komende jaren niet meer kunnen wedijveren met andere topploegen.

De immer ambitieuze Preud'homme zou in dat geval voor een ander project kunnen kiezen. Supporters van Antwerp, waar Laszlo Bölöni zijn aflopende contract niet zou willen verlengen, dromen al luidop van de komst van Preud'homme.

Een overstap naar Antwerp zou nog niet zo gek zijn. The Great Old wil de komende jaren vol voor de landstitel gaan en Preud'homme heeft uiteraard ervaring met kampioenenploegen. Bovendien beschikt Antwerp met Luciano D'Onofrio over iemand die MPH heel goed kent.

Update 17/4 - 15:00

Preud'homme werd door de problemen van Standard in verband gebracht met Antwerp, maar voorlopig is de Luikenaar niet van plan om Sclessin te verlaten. Preud'homme kijkt de kat uit de boom en wil zien hoe de situatie bij Standard evolueert.

MPH ziet zichzelf voorlopig bij De Rouches blijven en dat is pech voor Antwerp. D'onofrio zou immers graag opnieuw samenwerken met Preud'homme.

Poll: Denk jij dat Preud'homme volgend seizoen nog trainer van Standard zal zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024