Club Brugge plots met rug tegen de muur: "We kunnen geen landskampioen aanduiden"

Club Brugge plots met rug tegen de muur:
Maandag 11 mei 2020 - 14:00   I   door Redactie

Club Brugge stuurde afgelopen weekend een nota rond naar alle eersteklassers met een voorstel tot competitiehervorming. Blauw-zwart wil dat het voorstel vrijdag op de Algemene Vergadering wordt besproken. Ook Standard heeft nu een nota rondgestuurd.

Club Brugge kreeg maandagmorgen al de wind van voren van AA Gent-manager Michel Louwagie. Die vond het niet kunnen dat de Bruggelingen zomaar met een voorstel op de proppen kwamen.

Ondertussen zijn de poppen aan het dansen in de Jupiler Pro League. Zo heeft Standard officieel gereageerd op de nota van Club Brugge. Voorzitter Bruno Venanzi probeert Club met de rug tegen de muur te zetten, dat is wel duidelijk.

Geen landskampioen?

“We moeten uniform handelen”, tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Venanzi. "Als we de huidige stand als definitief beschouwen en er geen degradatie is, dan kunnen we ook geen landskampioen aanduiden.”

Club Brugge was autoritair leider in de Jupiler Pro League bij de stopzetting van het seizoen, maar dreigt nu alsnog naast de landstitel te grijpen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat er een landskampioen moet worden aangeduid?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024