Transfermarkt: 10 miljoen voor Van Crombrugge, Svilar naar Belgische topclub?

Transfermarkt: 10 miljoen voor Van Crombrugge, Svilar naar Belgische topclub?
Dinsdag 12 mei 2020 - 12:00   I   door Redactie

De transfermarkt gaat pas op 1 juli weer open. Aangezien er een lange tijd zonder competitievoetbal dreigt, beginnen de transfergeruchten en het transfernieuws wat vroeger dan anders. We zijn er dus wat vroeger dan anders bij met onze Transfermarkt.

*Anderlecht is bereid om Hendrik Van Crombrugge te verkopen, op voorwaarde dat de doelman 10 miljoen euro in het laatje brengt.

*Mile Svilar zou deze zomer kunnen terugkeren naar de Jupiler Pro League. Verschillende Belgische topclubs volgen de keeper van Benfica.

*Standard zou van plan zijn om Zinho Vanheusden te verkopen. Ook Belgische topclubs liggen op de loer. In België zou echter enkel Club Brugge in staat zijn om Vanheusden aan te trekken.

*Sinan Bolat is in beeld bij Anderlecht. Ondanks het feit dat Bolat einde contract én dus gratis op te pikken is bij Antwerp, zou zijn loon geen spek voor de bek van paars-wit zijn.

*Franco Antonucci zou wél haalbaar zijn voor Anderlecht. De Belgische youngster van Monaco maakte dit seizoen indruk bij Volendam.

Poll: Vind jij Svilar goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024