'Club Brugge kan opvolger van Ruud Vormer ophalen in Jupiler Pro League'

'Club Brugge kan opvolger van Ruud Vormer ophalen in Jupiler Pro League'
Maandag 08 juni 2020 - 14:00   I   door Redactie

Ruud Vormer (32) is ondertussen al járen één van de drijvende krachten bij Club Brugge. De kapitein van blauw-zwart wordt er echter niet jonger op. Op middellange termijn heeft Club Brugge dan ook een opvolger nodig voor Vormer.

Het Nieuwsblad ziet in Aster Vranckx (17) een opvolger voor Ruud Vormer. Het goudhaantje maakte vorig seizoen indruk bij KV Mechelen. “Dat soort middenvelders - een combinatie van vista, power en techniek - is gewild", merkt analist Gert Verheyen op in de krant.

"Vranckx kan én passen én ballen afpakken. En voorlopig is hij nog geen specifieke zes, acht of tien. Hij kon op die drie posities op het middenveld spelen. Maar waar zou die jongen moeten spelen bij Club?”

Vier jaar geduld

"Dat Club Brugge hem moet klaarstomen als opvolger van Vormer? Dan moet Vranckx nog vier jaar geduld hebben. Vormer is 32, die zal toch nog een paar jaar voetballen?"

"Trouwens, Vranckx moet toch alleen maar focussen op spelen. Dan kan je beter bij KV Mechelen blijven. Hij zal wellicht nog een terugval kennen, zoals zo vaak bij jonge gasten", besluit Verheyen.

Poll: Vind jij dat Club Brugge zich deze zomer moet versterken met Vranckx?

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024