Transfermarkt: AA Gent doet 3 transfers, Chadli naar Club Brugge?

Transfermarkt: AA Gent doet 3 transfers, Chadli naar Club Brugge?
Vrijdag 26 juni 2020 - 13:00   I   door Redactie

Op 7 juli opent de transfermarkt de deuren, maar nu al zijn er veel geruchten en deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*AA Gent toont zich voorlopig het meest op de transfermarkt. Vrijdagvoormiddag stelden de Buffalo's Dino Arslanagic en Nurio Fortuna voor tijdens een persconferentie. Normaal gezien is ook STVV'er Alexandre De Bruyn op weg naar de Ghelamco Arena.

*Nacer Chadli kwam in het afgelopen seizoen uit voor RSC Anderlecht, maar de Rode Duivel hoopt nu op een transfer naar Club Brugge. Blauw-zwart wacht voorlopig wel af om de transferprijs te laten zaken.

*Door het transferoffensief bij AA Gent moet Brecht Dejaegere op zoek naar een nieuwe club. De polyvalente middenvelder kan op interesse rekenen van Racing Genk, Zulte Waregem, KV Mechelen en Standard.

*Anderlecht huurde vorig seizoen Philippe Sandler en Derrick Luckassen van respectievelijk Manchester City en PSV. Paars-wit is momenteel in onderhandeling met Mino Raiola, de makelaar van Luckassen, en PSV om de uitleenperiode te verlengen.

 

Poll: Welke club komt het sterkste uit de transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024