Transfermarkt LIVE: Duitse middenvelder voor AA Gent, nieuwe spits bij Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Duitse middenvelder voor AA Gent, nieuwe spits bij Antwerp?
Woensdag 08 juli 2020 - 18:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*AA Gent zoekt naar een extra concurrent voor Sven Kums en Vadis Odjidja en is in Duitsland uitgekomen. Niklas Dorsch (ex-Bayern München) speelt momenteel bij 1.FC Heidenheim en moet 3,5 miljoen euro kosten. Afgelopen maandag miste hij met Heidenheim op een haar na nog de promotie naar de Bundesliga.

*Ivan Leko kiest steevast voor een systeem met 2 spitsen en heeft nog wat extra offensieve kwaliteit nodig bij Antwerp. Godsway Donyoh van FC Nordsjaelland staat in de belangstelling.

*De kans zit erin dat Jonathan David vanavond geen speler meer is van AA Gent. Het Canadese goudklompje kan naar Lille en de Franse topclub wil ook betalen. Er werd een eerste bod van 25 miljoen euro geplaatst, Gent hoopt op 30 miljoen euro.

*Emmanuel Dennis heeft aangegeven dat hij Club Brugge deze zomer per se wil verlaten. De Nigeriaan wil het na een prima seizoen proberen in een hoger aangeschreven competitie.

*De Nederlander Joey Veerman gaat hoogstwaarschijnlijk deze zomer niet naar Club Brugge. Blauw-zwart toonde interesse in de middenvelder die als alternatief voor Ruud Vormer kon dienen. Veerman staat op het punt om zijn contract bij Heerenveen te verlengen.

*Intussen hebben Club Brugge en Racing Genk ook 2 dezelfde spelers in het vizier. De Argentijn Juan Brunetta en linksback Gideon Mensah (ex-SV Zulte Waregem). Club toonde vorige maand nog interesse in Brunetta, maar Genk lijkt met de Argentijn aan de haal te gaan.

*Anderlecht hoopt om deze week nog 2 nieuwkomers voor te stellen aan het grote publiek. De deals met Bogdan Mykhaylichenko en Derrick Luckassen zijn nagenoeg afgerond.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024