Transfermarkt LIVE: David blijft bij AA Gent, Vanaken naar Ajax?

Transfermarkt LIVE: David blijft bij AA Gent, Vanaken naar Ajax?
Woensdag 22 juli 2020 - 23:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend en bij Voetbal24 zit je op de eerste rij voor alle geruchten en officiële deals. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*De kans dat Jonathan David nog een jaartje bij AA Gent blijft is toch weer wat groter geworden. De onderhandelingen met Lille OSC slepen aan en de Franse topclub richt zich op RedBull Salzburg-aanvaller Patson Daka.

*Met Jordan Lukaku (Lazio Roma) en Michy Batshuayi (Chelsea) moeten er 2 Belgen deze zomer andere oorden opzoeken. Anderlecht toonde de voorbije maanden interesse in de jongste Lukaku, Club Brugge in Batshuayi. 

*Anderlecht wil deze weken graag nog 2 transfers afronden. Bogdan Mykhaylichenko en Percy Tau zijn op komst. 

*Een ander target lijkt dan weer naar Standard te trekken. De aanvallende middenvelder Francesco Antonucci van AS Monaco zou op weg zijn naar Standard. De Rouches willen hem graag voor 1 seizoen huren met aankoopoptie.

*Club Brugge kent intussen niet de makkelijkste transferzomer. Toptarget Bright Osayi-Samuel leek op weg, maar de jonge Nigeriaan twijfelt over de overstap. Hij werd intussen aangeboden bij Fulham en Burnley en ook Leicester City toont interesse.

*Mogelijk krijgt Ajax opnieuw Hans Vanaken in beeld. De Amsterdammers grijpen naast Pierre-Emile Hojbjerg, maar willen er in de zomermercato wel nog een ervaren middenvelder bij.

*KRC Genk kende al een succesvolle transferzomer, maar is nog niet klaar. De Limburgers hebben naast een linksback ook Brandon Baiye in het vizier. Het jonge talent vertrok vorige zomer bij Club Brugge en kan nu een nieuwe kans krijgen in de Jupiler Pro League.

*Ex-Jupiler Pro League spelers Sinan Bolat en Nikolaos Karelis staan voor een transfer. Bolat kan naar Turkije en Spanje en voor Karelis is er interesse uit zijn thuisland Griekenland.

Poll: Welke club komt het sterkst uit de zomermercato?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Mechelen  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk  I  Beerschot

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024