Anderlecht zet deur open voor komst van enfant terrible Didier Lamkel Zé

Anderlecht zet deur open voor komst van enfant terrible Didier Lamkel Zé
Donderdag 12 november 2020 - 15:30   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé heeft zich dit seizoen écht onmogelijk gemaakt bij Royal Antwerp FC. Het heeft er alle schijn van dat de Kameroener in januari van club gaat wisselen. En wie weet ligt de toekomst van Lamkel Zé wel bij een andere Belgische topclub.

Zo flirtte Lamkel Zé zelf nog eens met Anderlecht. Het enfant terrible van Antwerp deed dat ook in de zomer al, maar toen was er vanwege Anderlecht geen interesse in een samenwerking. Ondertussen liggen de kaarten evenwel lichtjes anders.

Zo lijkt men bij RSCA niet op voorhand ‘neen’ te zeggen tegen de komst van Lamkel Zé. “Of de kans klein is dat we bij Lamkel Zé zullen uitkomen? Niet noodzakelijk”, aldus Head of Sports Peter Verbeke in Sport/Voetbalmagazine. “Wij kunnen helaas geen afgewerkt product halen. Omdat we daar het geld niet voor hebben. Dus elke transfer die we doen is ergens een risico. Technisch, tactisch of fysiek, maar soms ook mentaal.”

Zacht prijsje?

Vooral met dat laatste lijkt Verbeke aan te sturen op een eventuele samenwerking met Lamkel Zé. De Kameroener is mede door zijn fratsen allesbehalve een afgewerkt product. Door alles wat hij in de voorbije maanden uithaalde, zou Lamkel Zé ook tegen een zacht prijsje beschikbaar zijn - bij Antwerp zijn ze hem liever kwijt dan rijk. Iets wat dan weer in het voordeel van Anderlecht speelt.

Poll: Zou Lamkel Zé een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024