Verschaeren heeft duidelijke boodschap voor Kompany en RSCA: "Dan vertrek ik"

Verschaeren heeft duidelijke boodschap voor Kompany en RSCA:
Donderdag 10 december 2020 - 08:30   I   door Redactie

Yari Verschaeren (19) timmert bij RSC Anderlecht aan zijn grote doorbraak op het hoogste niveau. De aanvallende middenvelder kende de voorbije maanden de nodige moeite om in de ploeg te staan, maar laat de armen niet zakken.

 

Dat de onderhandelingen over een contractverlenging aanslepen, helpt Verschaeren uiteraard niet. "Maar ik ben daar nu niet mee bezig", vertelt de jongeling in Het Nieuwsblad. "Het zijn mijn ouders en manager die de onderhandelingen voeren en als er iets uit de bus komt, hoor ik het wel."

Verschaeren heeft ook een duidelijke boodschap voor RSCA en Vincent Kompany: "Als ik Anderlecht ooit verlaat, zal het door de grote poort zijn. Met een prijs. Wat als dat nog drie of vier jaar duurt? Euh, laten we hopen van niet."

Genk

"Het belangrijkste nu is de topper van vrijdag tegen Genk. Natuurlijk is er druk. Zelf probeer ik niet te veel stil te staan bij onze recente drie op twaalf, maar ik weet dat matchen tegen Genk heel belangrijk zijn voor de fans. En dus ook voor ons", besluit Verschaeren.

Poll: Denk jij dat Verschaeren de internationale top gaat bereiken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024