Transfermarkt: Lukaku naar Real Madrid, straffe transfer bij Club Brugge?

Transfermarkt: Lukaku naar Real Madrid, straffe transfer bij Club Brugge?
Donderdag 10 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Axel Witsel heeft aangekondigd dat hij op termijn terugkeert naar Standard. Of dat als speler of als trainer is, moet nog blijken. Witsel wil na zijn actieve spelerscarrière alleszins jeugdcoach worden bij De Rouches.

*Joshua Zirkzee wordt aan Club Brugge gelinkt. De jonge spits van Bayern München wil na Nieuwjaar worden uitgeleend. Zirkzee heeft een goede band met Noa Lang, wat serieus in het voordeel van Club Brugge kan spelen.

*Club Brugge heeft ook nog steeds Divock Origi in het vizier. De Rode Duivel is zo goed als overbodig bij Liverpool.

*Romelu Lukaku werd woensdag met Inter uit de Champions League geknikkerd. Inter eindigde vierde in zijn groep en speelt na Nieuwjaar niet meer Europees. Meteen wordt Lukaku daarom aan een transfer gelinkt. Real Madrid is en blijft érg geïnteresseerd.

*Yari Verschaeren wil eerst een titel pakken en Europees spelen met Anderlecht, alvorens te vertrekken naar het buitenland. Voorlopig blijft Verschaeren dus nog bij RSCA.

Poll: Welke Belgische moet volgens jou het meest vrezen dat er topspelers vertrekken in januari?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024