Transfermarkt: Luka Jovic naar Anderlecht, Dennis weg voor 8 miljoen?

Transfermarkt: Luka Jovic naar Anderlecht, Dennis weg voor 8 miljoen?
Vrijdag 11 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Yassine El Ghanassy wil na een jaar zonder voetbal opnieuw zijn terugkeer maken. Hij is vader geworden en wil meer stabiliteit. Daarom zou de keuze voor een club uit de Jupiler Pro League niet meer dan logisch zijn.

*Luka Jovic staat in de belangstelling van Anderlecht. Paars-wit heeft zelfs al scouts gestuurd om de 22-jarige Bosnische spits van 1m90 aan het werk te zien bij zijn club Banja Luka. Jovic zelf wil voorlopig niet weg, maar als Anderlecht doordrukt zou het hem wel kunnen verleiden.

*Emmanuel Dennis zou tijdens de winterstop al vertrekken bij Club Brugge. Maar waar het bestuur eerst nog hoopte op een transfersom van 25 miljoen euro, zou het volgens Britse media genoegen moeten nemen met 8 tot 10 miljoen euro.

*Radja Nainggolan staat op het punt Inter te verlaten voor ex-club Cagliari. Daardoor moet Beerschot voorlopig de hoop op een terugkeer voorlopig opbergen.

*Het verhaal van Eden Hazard bij Real Madrid lijkt afgelopen. Omdat Zinedine Zidane heeft aangegeven dat hij na dit seizoen zal vertrekken en hij de grootste pleitbezorger was van de Rode Duivel, zou Real Hazard kwijt willen.

*Het Franse Stade Reims wil Philippe Clement weghalen bij Club, maar daar is het bestuur niet voor te vinden. De trainer zou zo gewoon nog langer in Brugge blijven. 

 

 

Poll: Moet Anderlecht doorduwen voor Luka Jovic?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024