Transfermarkt: Vormer weg bij Club Brugge, Lamkel Zé naar Belgische topploeg?

Transfermarkt: Vormer weg bij Club Brugge, Lamkel Zé naar Belgische topploeg?
Zaterdag 12 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Didier Lamkel Zé vertrekt in januari bij Antwerp. De Kameroener flirtte al met Anderlecht, Standard en AA Gent. Een transfer naar een andere Belgische topclub is dan ook niet uitgesloten.

*Atalanta blijft aan de mouw van Yari Verschaeren trekken. De Italianen zouden 15 à 20 miljoen euro veil hebben voor Verschaeren. Wat de blessure van de middenvelder betekent voor de interesse, moet nog blijken.

*Club Brugge jaagt op Joshua Zirkzee van Bayern München. De spits kan echter ook op uitleenbasis naar Ajax.

*Peter Zulj en Derrick Luckassen lijken geen toekomst meer te hebben bij Anderlecht. Trainer Vincent Kompany zou niet meer op het tweetal rekenen.

*Ruud Vormer heeft indruk gemaakt in de Champions League. Bij Club Brugge moeten ze dan ook beginnen vrezen voor een vertrek van hun kapitein.

Poll: Denk jij dat Ruud Vormer volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024