Transfermarkt: Tissoudali naar Belgische topclub, haalt Club Verlinden terug?

Transfermarkt: Tissoudali naar Belgische topclub, haalt Club Verlinden terug?
Zondag 13 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Thibaud Verlinden, de zoon van Club-icoon en huidig keeperstrainer van Cercle Dany Verlinden, sluit een terugkeer naar België niet uit. Hij komt niet aan spelen toe bij de Engelse tweedeklasser Stoke City en zou als jong Belgisch talent wel eens een optie kunnen zijn voor Club Brugge.  

*AA Gent wil tijdens de wintertransferperiode uitpakken om zich te versterken. De verwachting is dat de Buffalo's minstens 15 miljoen euro gaan spenderen, evenveel als ze afgelopen zomer hebben gedaan.

*De kans is heel groot dat Tarik Tissoudali, wiens contract in juni 2021 afloopt, Beerschot straks gratis verlaat. Er is interesse uit Spanje, Italië en uit het Midden-Oosten, maar ook de Belgische topclubs hebben Tissoudali in het vizier.

 

Poll: Moet Tissoudali in België blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024