'Luc Nilis is Anderlecht na pijnlijke affaire nu al weer vergeten'

'Luc Nilis is Anderlecht na pijnlijke affaire nu al weer vergeten'
Zondag 13 december 2020 - 16:30   I   door Redactie

Luc Nilis kreeg vrijdag een harde klap te verwerken toen het niet tot een samenwerking kwam met Anderlecht voor een functie van techniek- en spitsentrainer. Maar hij kan zich nu concentreren op andere zaken.

Daags na de breuk tussen Anderlecht en Nilis lekten er pijnlijke zaken uit. Zo zou het voorstel dat Anderlecht aan Nilis deed, beneden alle peil geweest zijn. Volgens Gilles De Bilde van VTM Nieuws, die contact had met de ex-spits, stelde Nilis nochtans geen exorbitante eisen.

"Luc vindt het pijnlijk'', wist De Bilde ook nog. Het Laatste Nieuws bevestigde dat Nilis inderdaad teleurgesteld was over het voorstel dat RSCA hem deed en onthulde dat een voorstel van een derdeklasser dat hij kreeg, blijkbaar dertig procent hoger lag.

Grootvader

Maar die kater kon Luc Nilis nog dezelfde avond doorspoelen met de geboorte van een eerste kleinzoon. Zijn zoon Arne Nilis werd diezelfde vrijdag immers vader van Mathis, die twintig minuten voor middernacht ter wereld kwam. Op dat moment zal Nilis de pijnlijke affaire snel vergeten zijn.

Poll: Wat in de voetbalwereld gebeurt is niets in vergelijking met het echte leven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024