'Vormer nóg langer onbeschikbaar: Club na zege alweer met voeten op de grond'

'Vormer nóg langer onbeschikbaar: Club na zege alweer met voeten op de grond'
Zondag 13 december 2020 - 18:00   I   door Redactie

Lang nagenieten zit er voor Club Brugge niet in, ook niet na een deugddoende zege op rivaal Antwerp. Daarvoor is het programma te druk en is het langer ontbreken van Vormer een domper.

Ruud Vormer was er tegen Antwerp niet bij omdat hij net als Siebe Schrijvers en tweede doelman Ethan Horvath vrijdagochtend een positieve test aflegde. Maar dat betekent meteen dat hij ook onbeschikbaar zal zijn voor de donderdagmatch op KV Mechelen.

Spelers die positief testen gaan immers verplicht zeven dagen in quarantaine en worden pas op de zevende dag opnieuw getest , weet Het Nieuwsblad. Voor Vormer blijft de pech dus duren. Omdat hij vorig weekend voor de aftrap tegen STVV nog naar het ziekenhuis werd afgevoerd met maagklachten, zal hij slechts één op vier matchen gespeeld hebben in deze periode.

Opnieuw Rits?

En dus staan Philippe Clement en Club Brugge weer met de voeten op de grond. De afwezigheid van hun aanvoerder betekent immers dat de Club-trainer weer een oplossing uit zijn hoed zal moeten toveren. Of dat opnieuw met Mats Rits als vervanger van Vormer zal zijn en Balanta als verdedigende middenvelder, is afwachten.

Poll: Moet Clement op KV Mechelen hetzelfde elftal in de wei sturen als op Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024