‘Kompany hoopt vurig: laatste kans op miljoenentransfer voor Anderlecht’

‘Kompany hoopt vurig: laatste kans op miljoenentransfer voor Anderlecht’
Maandag 14 december 2020 - 10:30   I   door Redactie

Nadat het vrijdag met 1-0 won van KRC Genk, moet Anderlecht bewijzen dat het die lijn ook eens kan doortrekken. Dinsdag tegen KV Oostende zal dat alleszins zonder Yari Verschaeren moeten gebeuren.

De middenvelder viel pijnlijk uit, werd met een draagberrie afgevoerd en is met een enkelblessure voor vier tot zes weken out. En daardoor zit Kompany met een serieus probleem. Omdat ook Percy Tau (spierscheur) nog out is, is Michel Vlap de enige spelverdeler die nog overblijft. “Vlap zal nu de ploeg moeten dirigeren”, zo valt in Het Nieuwsblad te lezen. 

Het is logisch dat Kompany dus vurig hoopt dat de Nederlander goed uit de verf komt en zo Anderlecht ook de komende weken nog kan depanneren. “Voor Vlap wordt het na enkele matige matchen de afgelopen maanden de laatste kans om te bewijzen wat hij waard is”, weet Het Nieuwsblad nog.

Winst

‘Wat hij waard is’, betekent hier minstens 8 miljoen, de som die paars-wit voor hem betaalde. Als Vlap effectief die laatste kans grijpt, kan het bestuur vervolgens een miljoenentransfer maken om hem - hopelijk met winst – door te verkopen.
 

Poll: Kan Vlap zijn laatste kans grijpen?

TAGS  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024