Club Brugge houdt hart vast na uitvallen Vormer en co: “Nóg meer besmettingen”

Club Brugge houdt hart vast na uitvallen Vormer en co: “Nóg meer besmettingen”
Maandag 14 december 2020 - 09:30   I   door Redactie

Naast de match op Antwerp missen Ruud Vormer, Siebe Schrijvers en Ethan Horvath door corona donderdag ook de verplaatsing naar KV Mechelen. De vraag is hoeveel positieve gevallen er nog zullen bijkomen.

Dat zal Club Brugge heel snel weten. “De andere spelers leggen vandaag een nieuwe test af. Club houdt zijn hart vast voor meer besmettingen”, staat in Het Nieuwsblad. De schrik zit er dus goed in bij blauw-zwart, zeker nu ook bij andere clubs het virus keihard om zich heen slaat. Bovendien snappen de spelers ook niet goed waarom de ene wel en de andere niet besmet raakt.

 “Ik leef elke dag samen met Ruud en Siebe”, aldus Vanaken in Het Nieuwsblad. “Hoe kunnen zij dan het virus krijgen en wij niet? Het is soms een vraagteken.” Clement: “We proberen zo voorzichtig mogelijk te blijven en de maatregelen na te leven. Als er besmettingen zijn, moet je dat ondergaan.”

Symptomen

Geen enkele van de positief geteste spelers heeft symptomen. Club hoopt dat er bij de nieuwe testronde vandaag geen nieuwe gevallen bijkomen. Vormer, Schrijvers en Horvath worden pas vrijdag opnieuw getest. Volgens het corona-protocol van de Pro League moeten er zeven dagen gewacht worden sinds de eerste positieve test. 

Poll: Hoeveel spelers zal Club vandaag nog zien uitvallen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024