Transfermarkt: Bakkali verlaat Anderlecht, miljoenenwinst voor Club op Lang?

Transfermarkt: Bakkali verlaat Anderlecht, miljoenenwinst voor Club op Lang?
Maandag 14 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht gaat Zakaria Bakkali verkopen in januari. De dribbelaar, die nog een contract heeft tot 2022, moet vanaf nu meetrainen met de B-kern, waarin ook al de overbodige Milic en Sanneh vertoeven. 

*Michel Vlap krijgt van Kompany een allerlaatste kans om zich te bewijzen. Als Vlap effectief die laatste kans grijpt, kan Anderlecht hem vervolgens doorverkopen en zo alsnog de transfersom van 8 miljoen euro recupereren. Of als hij goed presteert zelfs nog winst maken.

*Het zou zomaar kunnen dat Club Noa Lang in de zomer aankoopt voor 6 miljoen euro (dat staat contractueel in zijn huurcontract) en hem meteen kan doorverkopen voor een enorme meerwaarde. De Nederlander speelt zichzelf immers steeds meer in de belangstelling.

Poll: Doet Anderlecht er verstandig aan om Bakkali in de B-kern te zetten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024