Clement hakt dan toch verrassende knopen door bij Club: "Tijd van roteren is voorbij"

Clement hakt dan toch verrassende knopen door bij Club:
Maandag 14 december 2020 - 17:00   I   door Redactie

Is Club Brugge na de hoopgevende prestatie op Lazio en de deugddoende zege op Antwerp definitief vertrokken? Als Philippe Clement deze lijn aanhoudt wel, menen heel wat waarnemers en daar lijkt het ook op.

Het Laatste Nieuws maakt de balans op na de voorbije week. "Clement stond boven de sportieve kritiek – zoals heel Club – en nog belangrijk: hij hakte eindelijk enkele knopen door", schrijft de krant.

"Van Krmencik is sinds zijn dramatische match op Moeskroen geen sprake meer. Dennis heeft de concurrentiestrijd van Lang en Diatta verloren. Zolang De Ketelaere – die Antwerp tot tien herleidde – niet in het rood gaat door de snelle opeenvolging van wedstrijden, is hij de diepe spits. In afwachting van een nieuwe nummer 9."

Balanta

Maar niet alleen zijn er defintieve keuzes gemaakt, weet de krant. "Balanta is de nummer zes – ook al is hij nog niet altijd op niveau." En dat is toch een verrassing, omdat ook Mats Rits daar terecht kan en hij met de terugkeer van Vormer anders weer uit de ploeg dreigt te verdwijnen. "En Kossounou staat centraal achterin", wordt er besloten. "De tijd van roteren lijkt voorbij."

 

Poll: Werd het tijd dat Clement een vaste ploeg neerzette?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024