Transfermarkt: Nmecha weg bij Anderlecht, recordtransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt: Nmecha weg bij Anderlecht, recordtransfer bij Club Brugge?
Dinsdag 15 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Anderlecht dreigt Percy Tau kwijt te spelen. Brighton & Hove Albion zou van plan zijn om de Zuid-Afrikaan in januari terug te halen.

*Hamdi Harbaoui staat voor een terugkeer naar België. Waasland-Beveren, Zulte Waregem en KV Mechelen azen op de spits die op 31 december einde contract is bij Al-Arabi.

*AC Milan zou van plan zijn om ‘een niet te weigeren bod’ uit te brengen op Charles De Ketelaere. Er is sprake van een som van 20 miljoen euro. In dat geval staat Club Brugge wellicht machteloos.

*Er was en is veel interesse voor Francis Amuzu. Anderlecht-trainer Vincent Kompany wil de winger echter niet laten gaan.

*Anderlecht zou zelf dan weer willen uitpakken met de komst van Mykola Kukharevych. Aan uitgaande kant zou Lukas Nmecha aan het einde van dit seizoen dan weer vertrekken bij paars-wit. De spits zou terugkeren naar Manchester City.

*Henry Onyekuru zit op een zijspoor bij AS Monaco. De Nigeriaan mag weg en een overstap naar België is niet uitgesloten. Onyekuru wordt al gelinkt aan Anderlecht.

Poll: Hoe zal Anderlecht volgens jou uit de komende transferperiode komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024