Transfermarkt: Club maakt verlies in wintermercato, Edmilson naar Antwerp?

Transfermarkt: Club maakt verlies in wintermercato, Edmilson naar Antwerp?
Woensdag 16 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Sébastien Dewaest (29) zit nog steeds op een zijspoor bij KRC Genk. Hij moet vertrekken in januari en wordt gevolgd door zowat alle Belgische topclubs.

*Club Brugge zou bovenaan het verlanglijstje Antwerp-speler Martin Hongla (22) staan hebben als versterking op het middenveld. Al lijkt de Kameroener onbetaalbaar.

*Omdat Club opteert voor De Ketelaere als nummer 9, maar vooral omdat Michael Krmencik zelf te weinig bracht, mag de Tsjech in januari alweer verkassen. Daardoor zal blauw-zwart zo goed als zeker verlies maken op de 6 miljoen euro die het voor hem betaalde. 

*Edmilson Junior (26), actief bij Al-Duhail in Qatar, keert mogelijk terug naar België. Antwerp maakt jacht op de Braziliaanse Belg.

*Bayern München heeft beslist dat het Joshua Zirkzee (19) gaat verhuren. De Duitse recordkampioen zou er zo voor open staan om de spits uit te lenen aan bijvoorbeeld Club Brugge.

*Chelsea wil Charly Musonda Jr. na Nieuwjaar opnieuw uitlenen. Mogelijk keert onze landgenoot terug naar België.

Poll: Mag Club Brugge Krmencik verkopen met verlies?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024