Transfermarkt: Holzhauser naar Club Brugge, Mandzukic naar deze Belgische ploeg?

Transfermarkt: Holzhauser naar Club Brugge, Mandzukic naar deze Belgische ploeg?
Donderdag 17 december 2020 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge zou volgens Italiaanse media aan het onderhandelen zijn over een vertrek van Charles De Ketelaere. Lazio, Internazionale, Atalanta en AC Milan azen op De Ketelaere.

*Zelf mikt Club Brugge op een nieuwe spits. Daryl Dike (Orlando City) en Mario Mandzukic (transfervrij) worden genoemd.

*Bij Anderlecht moeten liefst zeven spelers weg in januari. Het gaat om Peter Zulj (27), Ognjen Vranjes (31), Zakaria Bakkali (24), Bubacarr Sanneh (26), Antonio Milic (26), Isaac Kiese Thelin (28) en Ilias Takidine (19).

*Raphael Holzhauser kijkt voorlopig de kat uit de boom. De Oostenrijker tekende dan wel bij bij Beerschot, toch is een transfer niet uitgesloten. Holzhauser werd al aan Club Brugge en enkele buitenlandse ploegen gelinkt.

Poll: Vind jij Holzhauser goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024