Transfermarkt: Edmilson naar Club Brugge, verrassing rond Lamkel Zé?

Transfermarkt: Edmilson naar Club Brugge, verrassing rond Lamkel Zé?
Vrijdag 18 december 2020 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 januari opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het van de geruchten in de wandelgangen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Didier Lamkel Zé krijgt mogelijk een nieuwe kans bij Antwerp. Hij lijkt niet per se weg te moeten bij The Great Old.

*Club Brugge heeft de komst van Edmilson Junior nog steeds niet opgegeven. Net als Antwerp zou blauw-zwart de Braziliaanse Belg graag inlijven.

*Percy Tau begeeft zich naar de exit bij Anderlecht. De Zuid-Afrikaan keert in januari wellicht terug naar zijn moederclub Brighton & Hove Albion.

*Landry Dimata moet weg bij Anderlecht, dat bereid is om in januari ieder degelijk bod op de spits te aanvaarden. Dimata werd in de zomer nog in verband gebracht met een pikante overstap naar Club Brugge.

*Verder dreigt ook Lukas Nmecha alweer te vertrekken bij Anderlecht. De Manchester City-huurling maakte de voorbije weken veel indruk.

*Youri Tielemans geniet interesse van Manchester United en Tottenham, maar mikt op een overstap naar Spanje. Atletico Madrid, Barcelona en Real Madrid azen op Tielemans, die op weg zou zijn naar Real.

Poll: Welke ploeg maakt volgens jou het meest kans om Edmilson Junior aan te trekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024